8 μυστικά του δέρματος που κανείς δεν σας έχει πει

Αισθάνεστε ποτέ ότι οι γυναίκες με λαμπερό όμορφο δέρμα γνωρίζουν ένα μυστικό που δεν γνωρίζετε; Και αν ξέρατε τη μαγική φόρμουλα τους, το δέρμα σας θα ήταν υπέροχο;
Share on facebook

Διαβάστε 8 μυστικά για ένα όμορφο δέρμα!

Νερό
Εάν υπάρχει ένα πράγμα που θα αλλάξει την εμφάνιση και την υφή του δέρματός σας είναι νερό. Σκεφτείτε ένα σταφύλι, στρογγυλό, παχουλό και απαλό είναι γεμάτο με υγρασία. Τι γίνεται ένα σταφύλι όταν αφυδατωθεί; Μια σταφίδα ζαρωμένη, ξηρή και παλιά.
Το ίδιο ισχύει και για το δέρμα μας, όταν έχουμε αρκετό νερό στο εσωτερικό, το δέρμα μας γεμίζει και είναι ομαλότερο. Ο ταχύτερος γρήγορος τρόπος για να βελτιώσετε τη συνολική εμφάνιση του δέρματός σας είναι να πίνετε τα 8 ποτήρια που συνιστούν οι περισσότεροι γνώστες την ημέρα!

Διαβάστε τα συστατικά
Ξέρετε τι βάζετε στο δέρμα σας; Οι γυναίκες που λάμπουν διαβάσουν τα συστατικά για να βεβαιωθούν ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούν ωφελούν το δέρμα τους και δεν κάνουν το αντίθετο.

DIY
Δοκιμάστε μια ημέρα σπα στο σπίτι με μερικές μάσκες DIY και moisturizers θα εκπλαγείτε ευχάριστα από το πόσο υπέροχο γίνεται το δέρμα σας και πόσο λίγο κοστίζει.

Αντηλιακό
Εάν παίρνετε μόνο ένα από αυτά τα μυστικά μαζί σας στο ταξίδι σας για καλύτερο δέρμα, θα πρέπει να είναι αντηλιακό. Οι ακτίνες UVA / UVB από τον ήλιο κάνουν μια τεράστια ζημιά καθημερινά. Μπορεί να έχετε ήδη αντηλιακό, αλλά το πραγματικό ερώτημα είναι να κάνετε ξανά εφαρμογή; Είναι η επανεφαρμογή καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας που ξεπερνά τη γήρανση. Το αντηλιακό το φοράει και ξανα-εφαρμόζεται, θα κάνει τη διαφορά.

Καθαρισμός & μάσκα
Χρησιμοποιώντας ένα ήπιο καθαριστικό με χλιαρό (όχι ζεστό νερό) καθαρίστε το πρόσωπό σας όταν ξυπνάτε και προτού πέσετε στο κρεβάτι.
Δημιουργήστε ατμό και βιώστε τη χαλάρωση και την ενυδάτωση που προέρχεται από αυτόν. Έτσι αποκομίζετε τα οφέλη από τους καθαρότερους πόρους, προσθέστε ενυδάτωση και χαλαρώστε λίγο ενώ παίρνετε τη λάμψη που σας δίνεται.
Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα για να δείτε κάποια πραγματικά αποτελέσματα ενυδάτωσης.

Μασάζ
Μια άλλη εκπληκτική υπηρεσία που μπορείτε να δώσετε στο πρόσωπό σας είναι το μασάζ. Το μασάζ έχει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων που περιλαμβάνουν αυξημένη ροή αίματος και μυϊκή διέγερση. Προσθέστε ένα μίνι μασάζ στην ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας ενώ εφαρμόζετε την κρέμα νυκτός σας ή μια 24ωρη ενυδατική κρέμα και απολαύστε τα οφέλη και τη χαλάρωση που έρχονται μαζί της.

Κάπνισμα
Ναι, είναι τρομερό για τους πνεύμονές σας, και εξίσου τρομερό για το δέρμα σας. Εάν το σταματήσετε θα δείτε βελτιώσεις στη γενική υγεία και το δέρμα σας!

Άγχος
Οι δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα και η ψωρίαση συνδέονται συχνά με το άγχος. Η εύρεση υγιεινών τρόπων για τη διαχείριση του στρες σας μπορεί να βελτιώσει τη συνολική υγεία σας καθώς και το δέρμα σας. Εξετάστε το διαλογισμό για 10 λεπτά την ημέρα για να κερδίσετε κάποια ισορροπία και να προσεγγίσετε τη διαχείριση του άγχους με νέο τρόπο από σήμερα κι όλας. Το δέρμα σας θα λάμψει σε χρόνο μηδέν!