Γιατί βρίσκεται το εκχύλισμα χαβιαριού στα καλλυντικά σας;

Πρέπει να γνωρίζετε πως το χαβιάρι είναι ένα από τα πιο ακριβά τρόφιμα στον κόσμο.
Share on facebook

Πρόκειται για μια λιχουδιά από μικροσκοπικά αυγά ψαριών που επεξεργάζονται και αλατίζονται.

Μπορούν όμως τα μικροσκοπικά αυτά αυγά ψαριών να είναι απαραίτητα για το δέρμα σας;

Το χαβιάρι είναι ο καλύτερος φίλος του δέρματός σας για πολλούς λόγους. Η αντιγήρανση είναι μόνο ένας από αυτούς. Τα τελευταία χρόνια, υπήρξε μια επανάσταση των φυσικών προϊόντων φροντίδας του δέρματος όπως κρέμες χρυσού, προσώπου φρούτων κλπ.

Το χαβιάρι προσώπου είναι μια ακόμα προσθήκη στα είδη της φροντίδας του προσώπου που μπορείτε να έχετε, μετά από πολλές μελέτες που το επιβεβαιώνουν. Πριν δοκιμάσετε κάποιο εξωτικό και εξαιρετικά ακριβό χαβιάρι στο δέρμα σας, αξίζετε να γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με αυτό το φυσικό συστατικό φροντίδας του δέρματος.

Πώς το χαβιάρι λειτουργεί στο δέρμα σας:
Η Καλοσύνη της Θάλασσας

Αναρωτιέστε γιατί η αύρα της θάλασσας σας δίνει αυτό το φρέσκο βλέμμα; Το θαλάσσιο κλίμα και τα στοιχεία θαλάσσιου ή ωκεάνιου νερού έχουν αποδειχθεί ότι ωφελούν το δέρμα. Τα θαλάσσια άλατα, για παράδειγμα, χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια στο μπάνιο.

Το χαβιάρι είναι ουσιαστικά θαλάσσιο και έχει όλη την καλοσύνη των θαλασσίων ορυκτών.

Δίαιτα πρωτεΐνης του δέρματος

Μπορείτε να πείτε ότι το χαβιάρι είναι η δίαιτα πρωτεΐνης του δέρματός σας. Το δέρμα και οι μύες κάτω από αυτό, αποτελούνται βασικά από πρωτεΐνες, δηλαδή αμινοξέα. Το χαβιάρι είναι πλούσιο σε αμινοξέα που θα απορροφηθούν άμεσα στο δέρμα. Αυτό εξασφαλίζει την τακτική αναζωογόνηση του δέρματός σας για να σας κάνει να φαίνεστε νεότεροι και λιγότερο κουρασμένοι.

Ανθρώπινα κύτταρα

Η κυτταρική δομή του χαβιαριού είναι πολύ παρόμοια με τη δομή ενός ανθρώπινου κυττάρου του δέρματος. Παράξενο καθώς ακούγεται, αυτό πραγματικά επιταχύνει τη διαδικασία αναζωογόνησης του δέρματός σας. Το χαβιάρι βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου καλύτερης ποιότητας για το δέρμα με αναζωογονημένη ταχύτητα. Αναστέλλει σημαντικά τη διαδικασία γήρανσης.

Λάμψη στο μέγιστο

Το χαβιάρι δεν είναι φτιαγμένο από τα αυγά κάποιου λαμπερού ψαριού, αλλά μπορεί να σας κάνει να λάμψετε σαν το ίδιο. Όντας θαλασσινό φαγητό, το χαβιάρι είναι πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Αυτό είναι βασικά καλή χοληστερόλη για το δέρμα σας. Αυτά τα καλά λίπη σχηματίζουν ένα στρώμα καθαρότητας λάμψης στο δέρμα σας.

Μακιγιάζ και ομορφιά

Είτε σας αρέσει είτε όχι, το μακιγιάζ βλάπτει το δέρμα σας. Αλλά όταν έχετε ένα στρώμα από κρέμα χαβιαριού που προστατεύει το δέρμα σας, μπορείτε να ανακουφιστείτε και να προστατευτείτε. Η καλλυντική βάση προσφέρεται μέσα από τα συστατικά του χαβιαριού. Έτσι, δεν θα επηρεάσει την ποιότητα του μακιγιάζ σας.

Πώς μπορώ να το βρω;

Η χρήση ενός προϊόντος πολυτελείας τόσο ακριβού για το δέρμα σας, όπως είναι το βρώσιμο χαβιάρι, είναι το λιγότερο υπερβολική.
Πλέον η διαδικασία κατά την οποία μπορεί το εκχύλισμα του χαβιαριού να παραχθεί, δίνει την πιο οικονομική και εξίσου ωφέλιμη λύση για όσες και όσους δεν διατίθεστε να πληρώσετε μια περιουσία για αυτό το καταπληκτικό συστατικό.
Χαρίστε κι εσείς στον εαυτό σας την πολυτελή θρέψη και φροντίδα που σας αξίζει!

Με λίγα λόγια
Τι ακριβώς είναι “εκχύλισμα χαβιαριού”;

Αποτελείται από ένα μοναδικό συνδυασμό βιταμινών, νουκλεϊκών οξέων, φωσφολιπιδίων, πρωτεϊνών και Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, που θρέφει τη επιδερμίδα και ενισχύει την ελαστικότητά της, αυξάνει την αντιοξειδωτική της ικανότητα και τονώνει τη λειτουργία του φυσικού φράγματος προστασίας της. Ως εκ τούτου προσφέρει ένα εξαιρετικά βελούδινο δέρμα, μειώνοντας άμεσα τις ρυτίδες. Αναζωογονεί το πρόσωπο, το ξεκουράζει και επαναφέρει τη νεανικότητά του!

Η καθημερινή #αντιγήρανση και #ενυδάτωση έχει ένα όνομα:
Sangri-La Caviar!
Με δραστικά συστατικά για αξεπέραστη θρέψη και ομορφιά!

Όλες οι γυναίκες που τη δοκίμασαν, πίστεψαν στη “δύναμή” της και δε την αλλάζουν με καμία!!
It’s SANGRI-LA CAVIAR time!