Αναβάθμισε την ρουτίνα της πρωινής φροντίδας του δέρματος!

Ας είμαστε ρεαλιστές: Ποιος από εμάς έχει χρόνο να κάνει χαλαρά την πρωινή του κούρα;
Share on facebook

Λοιπόν, το ξύπνημα μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά ευτυχώς, υπάρχουν πολλά μικρά tips που μπορείτε να κάνετε στην πρωινή σας ρουτίνα ώστε να χαλαρώσετε και να χαρείτε ημέρα που ακολουθεί.
Ακολουθούν κάποιες απλές ρυθμίσεις του τρόπου ζωής και φροντίδας του δέρματος που μπορείτε να κάνετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα πρωινά σας.

Εξασφαλίστε αρκετό ύπνο

Θα ξεκινήσουμε με το προφανές: Η καλύτερη αναβάθμιση στην ρουτίνα πρωινού φροντίδας του δέρματός σας αρχίζει με έναν καλό ύπνο. Εκτός από το να είναι σημαντικό για τη γενική ευημερία σας, είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για την υγεία του δέρματος σας. Βλέπετε, τη νύχτα, τα κύτταρά σας επισκευάζουν το δέρμα, εξισορροπούν την ενυδάτωση και ανακάμπτουν την υγρασία για το δέρμα σας, βοηθώντας το έτσι να διατηρήσει μια φυσική λάμψη.

Μη ξεχνάτε το αγαπημένο σας cleansing προσώπου

Μια δημοφιλής τάση φροντίδας του δέρματος και ορθά: Η βραδινή διαδικασία βοηθάει να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας είναι καθαρό (αλλά όχι απογυμνωμένο) πριν αντιμετωπίσετε την επόμενη μέρα. Η πρωινή απομακρύνει κάθε ακαθαρσία που έχετε συσσωρεύσει κατά τη διάρκεια της νύχτας

Χρησιμοποιήστε το σωστό serum με έλαια προσώπου

Εκτός από το να σας βοηθήσουν να απομακρύνετε το στρες που αισθάνεστε ιδιαίτερα έντονα το πρωί, τα λιπαρά του προσώπου σας βοηθούν να κλειδώσετε την υγρασία καλύτερα και να παράσχετε επιπλέον προστασία από περιβαλλοντικά στοιχεία που μπορεί να βλάψουν το δέρμα σας. Απολαμβάνουμε ιδιαίτερα το ενυδατικό, λαμπερό Oil Serum SANGRI-LA CAVIAR!

Πάρτε το χρόνο σας

Άλλωστε σε κανέναν δεν αρέσει να αισθάνεται πως τρέχει από τόσο νωρίς το πρωί. Αντί να χτυπήσετε το κουμπί snooze για επιπλέον λίγα λεπτά ύπνου, γιατί να μην εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να απολαύσετε περισσότερο χρόνο για την πρωινή ρουτίνα φροντίδας του προσώπου σας; Και αν δεν χτυπήσει το κουμπί snooze, δοκιμάστε να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι σας 10 λεπτά νωρίτερα

Μην ξεχνάτε την κρέμα (σε πρόσωπο-λαιμό & ντεκολτέ)

Το τελευταίο βήμα της καθημερινής ρουτίνας θα πρέπει πάντα να είναι η κρέμα σας, ενυδατική-αντιγηραντική η μη, ανεξάρτητα από την εποχή!
Χαμογελάστε και ξεκινήστε την υπέροχη ημέρα σας!!!