Έχεις σακούλες & μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια;

Αυτή είναι σίγουρη λύση!
Share on facebook

Αν θέλετε να μειώσετε την εμφάνιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια, υπάρχει ένα συστατικό κατά της γήρανσης που πρέπει να ψάξετε στην ετικέτα και αυτό είναι το Haloyxl. (Το επιστημονικό όνομα ονομάζεται το όνομα INCI.) Αυτό το συστατικό είναι απλά η καλύτερη προσέγγιση για τη μείωση του αποχρωματισμού γύρω από τα μάτια και την καταπολέμηση των σημαδιών του χρόνου.

Haloxyl ™ : ένα σύμπλοκο πεπτιδίων, που βοηθά στην εξάλειψη της αίσθησης του βάρους στην περιοχή κάτω από τα μάτια και την συνεχή ενυδάτωση και λάμψη, της ευαίσθητης αυτής περιοχής.
Οφέλη
Οι επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι το Haloxyl ™ είναι αποτελεσματικό στη μείωση των σάκων και των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια κατά περισσότερο από 60%. Αυτό οφείλεται στην ικανότητά του να αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.
Σε μελέτη που έγινε, 22 γυναίκες εθελοντές εφάρμοσαν ένα «πήκτωμα» που περιείχε 2% Haloxyl ™ στο δέρμα γύρω από τα μάτια τους, ενώ μια άλλη ομάδα χρησιμοποίησε ένα άλλο δίχως προσθήκη αυτού. Αυτή η δοκιμή κράτησε 56 ημέρες. Τα αποτελέσματα αξιολογήθηκαν με ανάλυση εικόνας για την ανίχνευση αλλαγών στο χρώμα και οδήγησαν σε μείωση κατά περισσότερο από 60% στους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια των εθελοντών που χρησιμοποιούσαν Haloxyl ™.
Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα γύρω από τα μάτια μας γίνεται λεπτότερο και το λίπος που φτάνει μέχρι το δέρμα εξαφανίζεται. Επιπλέον, με την πάροδο του χρόνου το κυκλοφορικό σύστημα κάτω από τα μάτια αρχίζει να «διαρρέει», προκαλώντας μπλε-κόκκινο χρωματισμό. Το Haloxyl ™ βοηθά στην πυκνότητα του δέρματος κάτω από τα μάτια, ενισχύει την κυκλοφορία και απομακρύνει τη συσσωρευμένη αιμοσφαιρίνη, για να δημιουργήσει ένα ελαφρύτερο αποτέλεσμα.
Οι μαύροι κύκλοι κάτω από και γύρω από τα μάτια συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην έλλειψη ύπνου, την κακή διατροφή και τη γενετική. Μπορούν επίσης να σχηματιστούν λόγω αλλεργικής αντίδρασης σε φάρμακο ή έλλειψης ενυδάτωσης. Αυτοί οι άσχημοι δακτύλιοι μπορούν να συμβούν στον καθένα, κανείς δεν είναι ασφαλής όταν πρόκειται για σχηματισμό μαύρων κύκλων. Αυτά είναι από τα κορυφαία παράπονα από άτομα όλων των ηλικιών καθώς μεγαλώνουν.