Φωτίστε το δέρμα σας!

3 είναι οι βασικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ελαφρύνετε τον τόνο του δέρματός σας...
Share on facebook

Πρέπει να συμφωνήσετε ότι η ρύπανση, το άγχος και η έκθεση στον ήλιο μπορεί εύκολα να απομακρύνει το φως από την επιδερμίδα σας. Αυτό συμβαίνει όταν το δέρμα σας αρχίζει να φαίνεται αδιάφορο και άψυχο.

3 είναι οι βασικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ελαφρύνετε τον τόνο του δέρματός σας…

Μείνετε ενυδατωμένοι
Αν υπάρχει μια υπόσχεση φροντίδας του δέρματος που πρέπει να κάνετε για τον εαυτό σας, είναι να κρατάτε το σώμα σας ενυδατωμένο. Η κατανάλωση τουλάχιστον 2 λίτρων νερού κάθε μέρα θα διασφαλίσει ότι όλες οι τοξίνες από το σώμα «ξεπλένονται» και τα κύτταρα σας είναι ενυδατωμένα. Αυτό θα έχει ως αντίκτυπο τη μορφή μιας καλύτερης χροιάς, εύπλαστης και ενυδατωμένης επιδερμίδας!

Τακτική προπόνηση
Εάν θέλετε πραγματικά το δέρμα σας να δείχνει ελαφρύτερο, πιο δροσέρο και φωτεινό, βεβαιωθείτε ότι καθημερινά ασκείστε. Όταν ασκηθείτε, οι μικροσκοπικές αρτηρίες του δέρματός σας ανοίγουν, επιτρέποντας έτσι να φτάσει περισσότερο αίμα στην επιφάνεια του δέρματος – κάτι που βοηθά στην απελευθέρωση θρεπτικών ουσιών στο δέρμα σας που μπορεί να αποκαταστήσει τη ζημιά που προκαλούν οι περιβαλλοντικοί ρύποι.

Δημιουργήστε ένα καθεστώς φροντίδας του δέρματος
Εάν ανησυχείτε ότι το δέρμα σας έχει χάσει την αρχική του χροιά, η χρήση των σωστών προϊόντων φροντίδας του δέρματος μπορεί να είναι μια σοφή κίνηση!