ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. PAYPAL

Αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής το Paypal, τότε μεταφέρεστε αυτόματα στην σελίδα του Paypal, όπου μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας, είτε κάνοντας login στον λογαριασμό σας στο Paypal, είτε χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα στο ασφαλές περιβάλλον του Paypal. Τα στοιχεία της κάρτας σας παραμένουν απόρρητα και η εταιρεία μας δεν έχει καμία πρόσβαση σε αυτά.
Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal.

2. ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Στην αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να γράψετε το όνομα στο οποίο έγινε η παραγγελία και να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email: order@primabella.gr
Ο τραπεζικός λογαριασμός είναι:
Δικαιούχος:

PRIMABELLA I.K.E.
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 5211-088676-083
IBAN: GR51 0172 2110 0052 1108 8676 083

3. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ / ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής Paypal και να πληρώσετε με την κάρτα σας μέσα στο ασφαλές περιβάλλον του Paypal. Τα στοιχεία της κάρτας σας παραμένουν απόρρητα και η εταιρεία μας δεν έχει καμία πρόσβαση σε αυτά.

4. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή από την μεταφορική. Για να εκτελεστεί η παραγγελία σας με αντικαταβολή, πρέπει οπωσδήποτε να μας δώσετε ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, είτε εμείς, είτε η μεταφορική που θα παραδώσει το δέμα σας